Baby boom! Διάσημη τραγουδίστρια έγινε ξανά μητέρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Carrie Underwood με τον σύζυγο της Mike Fischer, αφού πριν λίγες μέρες υποδέχτηκαν στην ζωή τον δεύτερο γιο τους. Το ζευγάρι μετά από πολλές προσπάθειες κρατάει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας του, το οποίο τους έχει πάρει τα μυαλά. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Carrie, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, κοινοποιώντας φωτογραφίες με τον σύζυγο της και το νεογέννητο μωρό τους.

“Ο Jacob Bryan Fischer ήρθε στον κόσμο μας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας… Η μαμά, ο μπαμπάς και ο αδερφός του δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευγνώμων στον Θεό που τους εμπιστεύτηκε αυτό το μικρό θαύμα. Η καρδιά μας είναι γεμάτη τα μάτια μας κουρασμένα κι οι ζωές μας μια για πάντα αλλαγμένες! Η ζωή είναι ωραία…” έγραψε με ενθουσιασμό η τραγουδίστρια και απέσπασε πάνω από 1,5 εκατομμύρια likes.

Φίλος του ζευγαριού δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό People: “Είναι απίστευτα ευτυχισμένοι με τον ερχομό του γιου τους. Ήταν αρκετά δύσκολα τα τελευταία τέσσερα χρόνια με διάφορες αποβολές που είχε η τραγουδίστρια και δεν πίστευαν πως θα φτάσουν σε αυτό το ευχάριστο σημείο”.

Read More

And More