Baby boom! Γέννησε η Shaya! [pic]

Η Shaya έγινε επιτέλους μανούλα και κρατά στα χέρια της το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Θοδωρή Παπαντώνη. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την γλυκιά ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Shaya και ο Θοδωρής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού ήρθε επιτέλους στον κόσμο ο γιος τους, ο οποίος θα ονομαστεί Jason.

Η Shaya ανέβασε μια φωτογραφία του μωρού της, γράφοντας στην λεζάντα: “Καλωσήρθες στον κόσμο γιε μου! Μου έκλεψες την καρδιά! Θα κάνω το καλύτερό μου για να είμαι μια καλή μητέρα. Η μαμά σου σε αγαπάει!”
Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την σχέση του με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και, μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι του 2018 πρόκειται και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, βαφτίζοντας ταυτόχρονα το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Δες την φωτογραφία:

Welcome to the world son!!! You’ve stolen my heart❤.I’ll do my best to be a good mom.Mommy loves you!! #myson #loveatfirstsight #proud #mom #happy #love #jason #danish#southamerican#indian#greenlantic#greek #roots #wow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaya Hansen (@shayahansen) στις

Read More

And More