Back to school: Οι διάσημοι της ελληνικής showbiz πήγαν τα παιδιά τους στον αγιασμό!

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στα σχολεία και τα παιδάκια των επώνυμων της ελληνικής showbiz φόρεσαν τις τσάντες και βρέθηκαν στον αγιασμό. Και φυσικά οι περήφανοι γονείς τους ανέβασαν φωτογραφίες στα social media και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά.

Και κάπως έτσι το Instagram «γέμισε» με παιδικές πλατούλες και όμορφες σχολικές εικόνες.

Από τους πρώτους που ανέβασαν φωτογραφίες στα social ήταν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο που γεμάτη περηφάνια έστειλαν την κόρη τους στην Τετάρτη δημοτικού! «Φτάσαμε κιόλας Τετάρτη Δημοτικού! Μεγάλη χαρά, συγκίνηση και ανυπομονησία για αυτή την ημέρα! Καλή σχολική χρόνια σε όλα τα παιδάκια!», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο συμπλήρωσε: «Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στην πριγκίπισσα μου».

«Ευτυχισμένη σχολική χρόνια στα παιδιά μας με έμπνευση και αποτελεσματικότητα», έγραψε η Σοφία Παυλίδου για τους γιους της που θα πάνε Δευτέρα λυκείου, επισημαίνοντας πως «αρχίζουν τα δύσκολα».

Μια τρυφερή φωτογραφία με τα αγόρια της ανέβασε και η Φαίη Σκορδά: «Καλή σχολική χρόνια στα παιδάκια μας!!! Καλή σχολική χρόνια στους εκπαιδευτικούς!!! Να είναι γερά και να προσπαθούν για το καλύτερο κάθε μέρα!».

Ενώ και η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο της Μάξιμο, λίγο πριν φύγει για τον αγιασμό του σχολείου.

«Πρώτη μέρα στο σχολείο» έγραψε η Θέλξη και ανέβασε μια φωτογραφία με τα κορίτσια της.

«Γκουνταράκια μου όμορφα, καλή σχολική χρονιά και να σας βλέπω πάντα έτσι πιασμένους χεράκι-χεράκι. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου, να χαρείτε την κάθε στιγμή, να κάνετε νέους παντοτινούς φίλους και να περάσετε όμορφα», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουνταράς για τους γιους του.

«Α ´ Λυκείου… Καλή σχολική χρονιά σε μικρούς και… μεγάλους», έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά για τον γιο της Χάρη.

“Καλή αρχή στο αγόρι μου! Καλή αρχή στο αγόρι σου, στο κορίτσι σου! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά! Να έχουν μια σχολική χρόνια με προσωπική εξέλιξη για το κάθε παιδί! Μια χρονιά ανακάλυψης ταλέντων και κατακτήσεων!!! Καλή υποστήριξη και σε εμάς!”, έγραψε η Νίκη Κάρτσωνα.

“Να ‘μαστε και φέτος στην Ε’ δημοτικού!!!! Καλή αρχή να έχουμε… καλή σχολική σχολική χρόνια σε όλα τα παιδιά”, έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη.

“Αχ! Κάθε φορά η ίδια αγωνία, η ίδια ανυπομονησία , η ίδια χαρά και η ίδια συγκίνηση(από τη μαμά) όταν έρχεται η ώρα να πάρει το σχολικό τα παιδάκια μας για να την πρώτη μέρα στο σχολείο τους! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!!!! Μόνο με χαμόγελα, γέλια και πολλούς φίλους για όλα τα παιδιά!!!”, έγραψε η Όλγα Λαφαζάνη.


“Καλή σχολική χρονιά θυσαυρέ μου…γεμάτη φως… Δευτέρα δημοτικού φέτος με δόξα και τιμή!”, έγραψε Πέγκυ Τρικαλιώτη –

Ωστόσο, η ημέρα του αγιασμού είχε και τα απρόοπτά της!

Κάποιοι πήγαν αρκετά νωρίς, όπως η Όλγα Πηλιάκη ανέβασε μια φωτογραφία του βμικρού Μανώλη που έγραψε στο Instagram: «Όταν φτάνεις μια ώρα νωρίτερα από ότι πρέπει στον αγιασμό! Καλή σχολική χρονιά παιδιά!».

Ενώ, η Φωτεινή Ψυχίδου με τον Μπάμπη Στόκα ήταν από αυτούς που έφθασαν αργοπορημένοι στον αγιασμό με την κόρη τους. «Αν δεν φτάναμε αργοπορημένοι… δεν θα ήμασταν εμείς! On our way to school», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος.

Και τα μηνύματα συνεχίζονται!

 

Read More

And More