BAFTA 2020: Τα καυστικά σχόλια του Brad Pitt στον ευχαριστήριο λόγο του! Πώς σχολίασε Brexit και… Megxit [vid]

Μπορεί να μην κατάφερε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA 2020, ωστόσο ο Brad Pitt άφησε το στίγμα του στην λαμπερή βραδιά που έλαβε χώρα στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Ο γοητευτικός σταρ – που όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει – κέρδισε το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία “Once Upon in… Hollywood” αλλά δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, εξαιτίας οικογενειακών υποχρεώσεων.

Το βραβείο παρέλαβε για εκείνον, η συμπρωταγωνίστρια του Margot Robbie, η οποία ανέλαβε και να διαβάσει τον ευχαριστήριο λόγο του Brad Pitt. Ο ηθοποιός αποδεικνύει πως όχι μόνο έχει μια άπλετη γοητεία αλλά διαθέτει και χιούμορ. Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στο Brexit αλλά και στον πρίγκιπα Harry που αποφάσισε να αφήσει την Μεγάλη Βρετανία μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle.

«Γεια σου Βρετανία, μαθαίνω ότι είσαι πλέον…μόνη. Καλώς ήρθες στο κλαμπ!» ανέφερε για το Brexit, ενώ για τον πρίγκιπα Harry, η Margot Robbie είπε «Λέει, πως θα ονομάσει αυτό το βραβείο Harry επειδή είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που το φέρνει στις ΗΠΑ».

Αξίζει να δεις την αντίδραση του πρίγκιπα Harry και της Kate Middleton, που ήταν στο κοινό!

Κεντρική φωτογραφία: Splash/Ideal Image

Read More

And More