Bar Refaeli: Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, μετά την γέννηση του 3ου παιδιού της!

Για τρίτη φορά μανούλα έγινε πριν λίγες μέρες η καλλονή Bar Refaeli και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας ποια είναι η αληθινή λάμψη της γυναίκας. Το διάσημο μοντέλο από το Ισραήλ που έχει ήδη δυο πανέμορφες κόρες, την Liv και την Elle με τον σύζυγό της Adi Ezra απέκτησε πριν λίγες μέρες ένα πανέμορφο αγοράκι και είναι στα καλύτερά της!

«Αυτή είναι η πραγματική λάμψη. Τρίτο παιδί μέσα σε 3,5 χρόνια. Η οικογένεια είναι τα πάντα. Η ζωή είναι όμορφη», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, όπου γέννησε το τρίτο της παιδί.

Λίγο νωρίτερα, η Bar Refaeli είχε δηλώσει στην «The Jerusalem Post».: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Dr. Ronit Coral που είναι κοντά μου σε κάθε μου γέννα, στην αξιαγάπητη μαία μας Bint Sasson και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Lis Maternity Hospital staff όπου γέννησα σήμερα το τρίτο μου παιδί».

Το πρώην κορίτσι του Leonardo Di Caprio παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra σε μια παραδοσιακή τελετή στο Carmel Forest Spa Resort στη Χάιφα του Ισραήλ το 2015. Το ζευγάρι ξόδεψε 330.000 δολάρια για το γάμο του που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα του και είχε γίνει φυσικά το talk of the town!

Να τους ζήσει!

 

Read More

And More