Η Brigitte Bardot υποψήφια για Πρόεδρος της Γαλλίας;

Η Brigitte Bardot υποψήφια για Πρόεδρος της Γαλλίας; | tlife.gr

Τον προεδρικό θώκο ετοιμάζεται να διεκδικήσει η σέξυ ηθοποιός Brigitte Bardot, μετά την απόρριψη του Nicola Sarkozy στην πρόταση που έκανε για την προστασία των δικαιωμέτων των ζώων.

Προσπαθεί να πάρει το αίμα της πίσω η διάσημη ηθοποιός, μετά την προσβλητική συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο Πρόεδρος της Γαλλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Nicola Sarkozy αν και αρχικά είχε υποσχεθεί να λάβει υπόψιν του την πρότασή της για την προστασία των ζώων, τελικά δεν έκανε τίποτε. Μετά από αυτό, η οικολογική παράταξη ζήτησε από την 76χρονη σταρ να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2012.
“Θεωρούμε ότι είναι η καταλληλότερη επιλογή για την παράταξή μας”, είπε ο πρόεδρος του οικολογικού κόμματος, υπογραμμίζοντας πως αν η ίδια δεχτεί την πρόταση θα συζυτηθεί σοβαρά το θέμα της υποψηφιότητάς της.

Το οικολογικό κόμμα προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων και εναντιώνεται στη σφαγή τους από τους Μουσουλμάνους. Η Bardot είχε ζητήσει με επιστολή της από τον Πρόεδρο της Γαλλίας, να σταματήσει αυτή η βιαιότητα και να αναισθητοποιούνται τα ζώα πριν τη σφαγή τους. “Ο Sarkozy με θεωρεί ανόητη και δίνει υποσχέσεις που δεν κρατά”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

READ more