Έτρεξε γυμνός σε διάλεξη του Ομπάμα για 1 εκατ. δολάρια!

Πανικό προκάλεσε στις Αρχές, η εμφάνιση ενός γυμνού άντρα σε μια διάλεξη του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama. Ο νεαρός εμφανίστηκε γυμνός ανάμεσα στον κόσμο και μόλις των αντιλήφθηκε η αστυνομία άρχισε να τρέχει μέχρι που τον συνέλαβαν.

Το βίντεο με το μοναδικό στιγμυότυπο έκανε το γύρω του κόσμου και σχολιάστηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η εμφάνιση του προκάλεσε αντιδράσεις και κινητοποίησε αμέσως τις αστυνομικές Αρχές πο τον κυνήγησαν μέσα στον κόσμο για να τον πιάσουν.
Όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για τον 24χρονο Juan James Rodriguez, που αποδέχτηκε την πρόκληση του δισεκατομμυριούχου Alki David, να τρέξει γυμνός σε μια συγκέντρωση του προέδρου των ΗΠΑ, γράφοντας στο στήθος του τη λέξη “Battlecam” και να κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια.
Η προϋπόθεση για να κερδίσει κάποιος το έπαθλο είναι να κατορθώσει να τρέξει γυμνός, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του Barack Obama, χωρίς να δεχτεί τα πυρά της μυστικής ασφάλειας του προέδρου.
Το “Battlecam” που ξεκίνησε αυτήν την πρόκληση είναι η αγγλική εκδοχή του διάσημου YouTube και υποσχέθηκε ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιο τολμηρό επιχειρούσε κάτι τέτοιο.

Δες το video:

Read More

And More