Bella Hadid – Gigi Hadid: Νέες φωτογραφίες από την “τελευταία” τους επίσκεψη στο Νησί των Ανέμων!

Μια από τις πιο λαμπερές αφίξεις το φετινό καλοκαίρι στην Μύκονο ήταν εκείνης των αδερφών Hadid! Τα δύο πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, η Bella και η Gigi έφτασαν αεροπορικώς στο νησί των Ανέμων, την περασμένη Παρασκευή 26 Ιουλίου και από εκείνη την μέρα δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν σέξι στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media. Ωστόσο, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ταξίδεψαν στην χώρα μας, καθώς μια κακή εμπειρία τις έκανε να μη θέλουν να ξαναπατήσουν πόδι… στην Ελλάδα! Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε προχτές η Gigi Hadid, έπεσε θύμα ληστείας, με συνέπεια να δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ξαναέρθει στην Μύκονο.

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι συνέβη στη χώρα μας και προκαλώντας τεράστια δυσφήμιση στην Ελλάδα…

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις αδερφές Hadid, στις τελευταίες τους μέρες στις Κυκλάδες, στην πολυτελή βίλα που διέμεναν στον Άγιο Σώστη. Η Bella και η Gigi, φορώντας άκρως μικροσκοπικά μπικίνι και έχοντας σε κοινή θέα όλη την πίσω όψη τους, δεν σταματούσαν να τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες, με φόντο την καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ο πατέρας των κοριτσιών, Mohamend Hadid μίλησε στο TMZ και αποκάλυψε πως η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», ανέφερε ο πατέρας τους, δηλώνοντας ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More