Bella και Gigi Hadid: Σε πορεία διαμαρτυρίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ!

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με χιλιάδες άλλους Αμερικανούς πολίτες βρέθηκαν η Bella και η Gigi Hadid για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump). Οι θαυμαστές των δύο καλλονών έμειναν έκπληκτοι όταν τις είδαν να κρατούν ένα πλακάτ και να προχωρούν στο Battery Park.

Ο πατέρας των διάσημων καλλονών, που ασχολείται με την πώληση ακινήτων, Μοχάμεντ Χαντίντ, είναι Ιορδανο – Αμερικανός, μουσουλμάνος, παλαιστινιακής καταγωγής, ενώ η μητέρα τους Γιολάντα είναι Ολλανδο – αμερικανή και χριστιανή. Η 20χρονη Bella Hadid και η 21χρονη Gigi Hadid θεωρούν τους εαυτούς τους μισό-Παλαιστίνιες, ενώ και ο φίλος της Gigi, ο τραγουδιστής Ζέιν Μαλίκ είναι επίσης μουσουλμάνος.


Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η Gigi Hadid κάνει μία πολιτική δήλωση. Ήδη είχε εκφράσει την υποστήριξή της στην «πορεία των γυναικών» γράφοντας: “Με εμπνέουν τόσο πολύ οι απίστευτοι και μοναδικοί, καθημερινοί άνθρωποι που υπάρχουν στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη διαδήλωση για το πώς να μπει στο φύλο, η φυλή η θρησκεία στην άκρη και όλοι μαζί να κάνουμε το σωστό”.


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More