Ben Affleck – Jennifer Garner: Βόλτες στο Los Angeles… μετά το διαζύγιο! [pics]

Μπορεί το διαζύγιο τους να έχει δρομολογηθεί αλλά αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στην σχέση τους. Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck βρέθηκαν στο Los Angeles για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδα του χολιγουντιανού σταρ στο Baseball. Οι δυο ηθοποιοί κάθισαν δίπλα δίπλα και συνάντησαν φίλους τους στις θέσεις VIP.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν κρατήσει μια πολύ καλή σχέση, παρόλο που έχουν προχωρήσει τη ζωή τους και βγαίνουν ραντεβού με άλλους ανθρώπους. Ο Ben Affleck, μάλιστα, περνάει μια δύσκολη περίοδο στην ζωή του καθώς τους τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης στο Malibu επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.

Η Jeniffer που ήταν 12 χρόνια παντρεμένη με τον Ben και έχουν μαζί 3 παιδιά, έχει σταθεί όσο κανείς στον πρώην σύζυγό της παρά την απιστία του όσο ήταν παντρεμένοι. Ο Ben έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις του πόσο τυχερός είναι που έχει δίπλα του την διάσημη ηθοποιό να τον στηρίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός έκατσε δίπλα στον κολλητό του Matt Damon και στον Jimmy Kimmel και απόλαυσαν τον αγώνα κάνοντας αστεία ο ένας στον άλλον.

Η Jeniffer Garner εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο γνωστής αλυσίδας burger ο οποίος είναι και εκείνος χωρισμένος με δύο παιδιά.

Πάντως οι φήμες λένε πως δεν είναι κάτι σοβαρό ακόμα. Ο χρόνος θα δείξει…

Read More

And More