Ben Affleck: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον “Batman”

Τα βλέμματα της διεθνούς showbiz είναι στραμμένα επάνω στον Ben Affleck. Ο γοητευτικός ηθοποιός του Hollywood κατάφερε με την ανακοίνωση του χωρισμού από την Jennifer Garner να γίνει το πρώτο θέμα σε όλα τα lifestyle μέσα. Η διάλυση του γάμου του δεν είναι όμως το μοναδικό πράγμα που μας κάνει να ενδιαφερόμαστε για εκείνον. Ειδικά, οι θαυμαστές των υπερηρώων!

Ο Ben, όπως ήδη ξέρουμε, θα ενσαρκώσει τον Batman στο πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των των ηρώων της DC Comics. Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός (για το “Επιχείρηση Argo”) θα είναι ο νέος Bruce Wayne.

Έχει ήδη δεχτεί τρελό “τρολάρισμα” για το νέο του εγχείρημα αλλά πολύ σύντομα, για την ακρίβεια στις 24 Μαρτίου όταν και θα κυκλοφορήσει επίσημα η ταινία, θα μπορούμε να τον κρίνουμε. Σίγουρα πάντως, πρόκειται για τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του!

Στη νέα ταινία, ο Batman συναντά τον Superman (τον οποίο υποδύεται ο Henry Cavill) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Zack Snyder (σκηνοθέτης των “300” και του “Ανθρώπου από Ατσάλι”). Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Oscar, Chris Terrio και του David S. Goyer.

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της ταινίας “Batman V Superman: Η αυγή της Δικαιοσύνης”, η οποία θα είναι και σε 3D εκδοχή, σου παρουσιάζουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Gal Gadot, στο ρόλο της Diana Prince/Wonder Woman και ο Jesse Eisenberg, ως ο Lex Luthor.

Οι Amy Adams, Laurence Fishburne και Diane Lane επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον “Άνθρωπο από Ατσάλι”.

Δίπλα τους ο Jeremy Irons, ως Alfred, ο Jason Momoa, στο ρόλο του Arthur Curry / Aquaman και η βραβευμένη με Όσκαρ, Holly Hunter.

Read More

And More