Bέροια: Ληστές δολοφόνησαν άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι

Ακόμα και οι αστυνομικοί έφριξαν με τις εικόνες που αντίκρισαν στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι των ηλικιωμένων…

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26-06-2011) από γείτονες των ηλικιωμένων, που ανησύχησαν από το γεγονός πως ούτε στα τηλέφωνα απαντούσαν, ούτε την πόρτα άνοιγαν, ούτε έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου που έμεναν οι άτυχοι ένοικοι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πάγωσαν! Και οι δύο ήταν νεκροί σε διαφορετικά δωμάτια, δεμένοι και φιμωμένοι! Το σπίτι ήταν άνω-κάτω, από την προσπάθεια των ληστών να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα και αμέσως ειδοποιήθηκε η σήμανση και ιατροδικαστής.

Όπως προέκυψε οι άγνωστοι δράστες μπήκαν αποφασισμένοι να σκοτώσουν. Έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και όταν τους ξύπνησαν, προφανώς τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν πήραν την πληροφορία που ήθελαν, τους έδεσαν με αυτοσχέδια σχοινιά, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν. Οι ηλικιωμένοι δεν άντεξαν…

Άφησαν με μαρτυρικό τρόπο την τελευταία τους πνοή και οι δολοφόνοι έφυγαν από το σπίτι ανενόχλητοι. Ο 73χρονος και η σύζυγός του έφεραν τραύματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία τους σώματος, γεγονός που αποκαλύπτει ότι τους κακοποίησαν. Όπως έκανε γνωστό ο ιατροδικαστής ο 73χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ η 69χρονη σύζυγός του πέθανε από ασφυξία.

Διάβασε περισσότερα για την αποτρόπαιη δολοφονία στο Newsit

Read More

And More