Beyonce: Άλλαξε και πάλι look στα μαλλιά της!

Mπορεί να ανανέωσε πρόσφατα το look των μαλλιών της αλλά το μοναδικό στιλ της Beyonce στη σκηνή σίγουρα δεν αλλάζει. Η Βασίλισσα της ποπ έκλεψε την παράσταση το Σάββατο με την εμφάνιση της στο V Festival εντυπωσιάζοντας το κοινό με τα ιδιαίτερα outfits της.

Λάνσαρε το νέο bob κούρεμα της φορώντας ένα λευκό body, πριν το αντικαταστήσει με ένα μαύρο καθώς το ενθουσιασμένο κοινό φώναζε το όνομα της.

Η star, η οποία εμφανίστηκε με πιο κοντό κούρεμα την περασμένη εβδομάδα, απέδειξε ότι κανείς δεν έχει το δικό της στιλ επί σκηνής.

Με το θίασο των χορευτών πίσω της φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και εντυπωσιακή με το αποκαλυπτικό μαύρο ντύσιμο της. Κάλυψε το νέο look στα μαλλιά της με ένα ιριδίζον καπέλο και ολοκλήρωσε το outfit της με ένα ζευγάρι πανύψηλες στιλέτο μπότες.

Προηγουμένως είχε εμφανιστεί με ένα λευκό body σε συνδυασμό με ένα δικτυωτό καλσόν, και σατέν ψηλοτάκουνα ankle boots.

Σαφώς ικανοποιημένη με το νέο κούρεμα της, η Beyoncé είχε τα μαλλιά της τέλεια χτενισμένα, και προτίμησε ένα φυσικό και φωτεινό make-up για να ταιριάζει με το λευκό outfi της.

Αφού ανέβασε φωτογραφία στο instagram την περασμένη εβδομάδα με το κοντοκουρεμένο look στα μαλλιά της, η τραγουδίστρια άλλαξε και πάλι, μόλις μία εβδομάδα αργότερα, επιδεικνύοντας ένα μακρύτερο στιλ κατά την άφιξη της στο Μαϊάμι την Πέμπτη.

Read More

And More