Beyonce: Απάντησε στις φήμες που μιλούσαν για ψεύτικη εγκυμοσύνη!

“Τρελές” χαρακτήρισε τις φήμες που μιλούσαν για ψεύτικη εγκυμοσύνη η Beyonce. Η γνωστή τραγουδίστρια που πριν λίγους μήνες απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, απάντησε σε όσους έλεγαν πως η εγκυμοσύνη της δεν ήταν αληθινή και το μωράκι γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.
Οι φήμες ότι η Beyonce μπορεί και να μην ήταν στ’ αλήθεια έγκυος κυκλοφόρησαν μετά από μια εμφάνισή της στην Αυστραλία, όταν την ώρα που κάθισε σε ένα show φάνηκε σαν να ξεφούσκωσε η κοιλιά της. Τότε, πολλοί διερωτήθηκαν για το αν η διάσημη τραγουδίστρια ήταν πραγματικά έγκυος, χωρίς η ίδια να απαντά σε αυτό.

Τώρα, όμως, λίγους μήνες μετά τον ερχομό της Blue Ivy, η Beyonce σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει: “Αυτό είναι μια τρέλα. Δεν νιώθω πληγμένη, απλώς πιστεύω πως αυτό είναι τρελό. Από πού ήρθαν όλες αυτές οι φήμες;” και συμπλήρωσε πως όλα όσα άκουσε για το δήθεν ύφασμα που έβαζε στην κοιλιά της για να φαίνεται έγκυος, ήταν ανοησίες.

Εκτός από την Beyonce και τον Jay-Z φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τις φήμες και η μητέρα της Tina Knowles: “Θεωρώ ότι ήταν πολύ άδικο και σκληρό να λέει κάποιος ότι κυκλοφορείς με ψεύτικη κοιλιά για εννιά μήνες. Ως μητέρα ένιωσα πολύ άσχημα, όταν άκουσα όλες αυτές τις φήμες και ήταν γέλιο που ο κόσμος με ρωτούσε αν ισχύει”.

Read More

And More