Beyonce: Δάκρυσε όταν παρέλαβε βραβείο από τον σύζυγό της και την κόρη τους Blue Ivy!

Τέλος στις φήμες του χωρισμού τους έβαλαν με τον πιο τρυφερό τρόπο η Beyonce και ο Jay Z. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στα MTV VMA στην Καλιφόρνια και έκλεψε τις εντυπώσεις on stage.
Η διάσημη τραγουδίστρια που πήρε το βράδυ της Κυριακής 4 βραβεία, έκανε μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση on stage, τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της και έβαλε τα κλάματα όταν είδε τον σύζυγό της και την κορούλα της Blue Ivy να ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή για να της παραδώσουν ένα από τα βραβεία της.

Η Beyonce χόρεψε και τραγούδησε για 20 λεπτά στα βραβεία ξεσηκώνοντας το κοινό και κερδίζοντας το χειροκρότημα του Jay Z και της μικρής τους πριγκίπισσας. Όταν μάλιστα ήρθε και η ώρα για την απονομή του “Video Vanguard Award”, ανακοινώθηκε το όνομα της Beyonce και ο Jay Z ανέβηκε στη σκηνή για να της παραδώσει το βραβείο μαζί με την κόρη τους.

Η συγκίνηση της Beyonce ήταν μεγάλη. Εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και είπε αγκαλιάζοντας την οικογένειά της. “Είμαι τόσο πλήρης. Σας ευχαριστώ. Δεν έχω τίποτα να πω, εκτός ότι είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ τω Θεώ γι αυτήν τη στιγμή. Σας αγαπώ πολύ!”

Δες φωτογραφίες:

Δες Video:

Read More

And More