Beyonce: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της από τον γάμο της 61χρονης κούκλας μητέρας της, Tina!

Το γονίδιο της ομορφιάς έχει σίγουρα κληρονομήσει η Beyonce από την 61χρονη μητέρα της Tina Knowles. Κι αν δεν το πιστεύεις, η Beyonce το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, δημοσιεύοντας μερικές ακόμα φωτογραφίες από τον πρόσφατο δεύτερο γάμο της μητέρας της στις οποίες διακρίνεται και η ίδια ως sexy παράνυφος.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην παραλία Newport της California και ακολούθησε η δεξίωση των νεονύμφων για τους καλεσμένους τους σε ιδιωτικό γιοτ. Όσο για τον τυχερό; Είναι ο 68χρονος Richard Lawson. Η Beyonce, όπως και η αδερφή της Solange, η τραγουδίστρια Kelly Rowlands και η ηθοποιός Bianca Lawson, ήταν οι παράνυφοι του ζευγαριού και όλες ντύθηκαν στα λευκά.

Οι νεόνυμφοι στο κέντρο της φωτογραφίας.

Η Beyonce δικαιωματικά φόρεσε το πιο sexy συνολο από όλες τις παρανύφους καθώς είναι η εκρηκτική super star της οικογένειας. Η ίδια είχε μοιραστεί μία φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού ήδη από την ημέρα του γάμου τους για να τους ευχηθεί συγχαρητήρια για το νέο αυτό βήμα στη ζωή τους.


Στον γάμο ήταν φυσικά και η πολυαγαπημένη εγγονή της Tina Knowles, Blu Ivy που με την διάσημη μαμά της τα “έσπασαν” χορεύοντας στην πίστα του ιδιωτικού γιοτ στο γαμήλιο πάρτι.


Εκεί ήταν και ο σύζυγός της Jay Z όπως και ο σύζυγος της Solange Knowles Alan Ferguson, τα δύο παιδιά του γαμπρού, Richard Lawson και ο καλός φίλος του ζευγαριού, ο ηθοποιός Samuel L. Jackson.

Read More

And More