Beyonce – Jay Z: Το ταξίδι για την επέτειό τους στην Κούβα και τα απρόοπτα!

Ένα ρομαντικό ταξίδι μέχρι την Κούβα θέλησαν να κάνουν για να γιορτάσουν τα πέντε χρόνια γάμου τους η Beyonce και o Jay Z, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν. Η μια αναποδιά διαδέχτηκε την άλλη και οι δυο τους φαίνεται πως δυσκολεύτηκαν τελικά πολύ.
Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όταν κόσμος άρχισε να τους λιντσάρει την ώρα που κατάλαβαν ποιοι είναι. Η περιπέτειά τους όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού δύο μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου με επιστολή τους στον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, ζητούν να μάθουν πώς πήρε άδεια το ζευγάρι για να μεταβεί στην Κούβα.

Η Ileana Ros Lehtinen και ο Mario Diaz Balart αναρωτιούνται στην επιστολή τους, τι είδους άδεια πήρε το διάσημο ζευγάρι για να μεταβεί από τη Φλόριντα στην Κούβα, την ώρα που απαγορεύεται η μετάβαση εκεί σε Αμερικανούς εξαιτίας του εμπάργκο.
Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην “Daily Mail” άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως το ταξίδι τους εκεί έγινε με απολύτως νόμιμα μέσα και πως οι δυο τους πήραν έγγραφη άδεια για να μπορέσουν να μπουν στη χώρα. Πράγμα που αν δεν ισχύει, βέβαια, θα αναγκάσει τους δυο πολύ αγαπητούς celebrities να πληρώσουν ένα μεγάλο πρόστιμο.

Read More

And More