Η Beyonce ξεσήκωσε την Coachella! Ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη Κλεοπάτρα [pics,vid]

Το βράδυ της Κυριακής επικράτησε πανικός στην Coachella 2018! Φυσικά, αυτό συνέβη καθώς η Beyonce ανέβηκε στη σκηνή και τρέλανε το κοινό, τραγουδώντας και χορεύοντας ασταμάτητα για δύο ώρες. Η συγκεκριμένη εμφάνιση στο μουσικό φεστιβάλ της California έγραψε ιστορία και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν να υπάρχουν. Η διάσημη pop star εμφανίστηκε στη σκηνή, ντυμένη Κλεοπάτρα, φορώντας μία custom-made δημιουργία του Balmain και έκανε το κοινό να παραληρεί.

Η Beyonce τραγούδησε και χόρεψε με τη συνοδεία χορευτών και μουσικών (από Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια) που έπαιζαν κρουστά, πνευστά και έγχορδα και πλαισίωναν την diva της pop μουσικής σκηνής με άκρως πρωτότυπο τρόπο. Η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιές και καινούργιες επιτυχίες με την αδερφή της Solange αλλά και με τον σύζυγό της Jay-Z. Η πιο ανατρεπτική έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν η επανένωση των Destiny’s Child!

Η Kelly Rowland και η Michelle Williams ανέβηκαν στη σκηνή, στο πλευρό της Beyonce Knowles και ξεσήκωσαν το κοινό, πηγαίνοντάς τους αρκετά χρόνια πίσω!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More