Beyonce σε πρόβα generale για το Glastonbury’s Festival

Απόψε θα εμφανιστεί ως leading act στο θρυλικό πλέον Glastonbury’s Festival στη Σκωτία. Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το όνομά της πολλοί ήταν εκείνοι που αμφέβαλλαν για το κατά πόσο θα μπορούσε η R n B Diva να εντυπωσιάσει ένα τόσο εντυπωσιακό κοινό. Η εμφάνισή της όμως εχθές στο T In The Park και πάλι στη Σκωτία έδιωξε κάθε αφμιβολία.

Η Beyonce εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο outfit και πολυμελές group χορευτών, καταφέρνοντας να ξεσηκώσει το κοινό με όλες της τις επιτυχίες από το Crazy In Love μέχρι και το Single Ladies.

H εμφάνισή της έκανε τέτοια εντύπωση που πολλοί είναι εκείνοι που αναρρωτιούνται πως θα καταφέρει να την ξεπεράσει στο αποψινό live. Άλλωστε το Glastonbury’s είναι ένα highlight για την καριέρα της Beyonce και επιπλέον η Beyonce δηλώνει πως ποτέ δεν είναι ικανοποιημένη και θέλει πάντα να επιτυγχάνει περισσότερα.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Record “Δεν μπορώ ποτέ να αισθανθώ ασφαλής. Πάντα προσπαθώ να πάω κόντα στο ρεύμα. Μόλις καταφέρω έναν στόχο, απλά βάζω υψηλότερο στόχο. Έτσι έφτασα εδώ που βρίσκομαι”!

To roast του Τ in the Park συμπλήρωσαν άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Arctic Monkeys, οι The View και ο θρυλικός Tom Jones.

O Τοm Jones δήλωσε πως είχε ακούσει για το συγκεκριμένο festival και αποφάσισε να λάβει μέρος: “Δεν τραγουδώ σε πολλά festival αλλά αυτό είναι μοναδικό – βλέπει όλα τα είδη ανθρώπων. 9 από τους 10 είναι νέοι άνθρωποι” ανέφερε.

Το T in The Park αναμένεται να συγκεντρώσει 85.000 ανθρώπους την ημέρα.

Read More

And More