Big Brother: Έξαλλη η Σοφία Δανέζη στην κουζίνα με Άννα Μαρία και Ραΐσα! “Τελειώσαμε!” Video

Ακόμη καλά καλά δεν μπήκαν στο σπίτι του Big Brother… και ξεκίνησαν οι καβγάδες! Δεύτερη μέρα σήμερα κλεισμένοι μέσα και οι ένοικοι άρχισαν τις εντάσεις και τις φωνές. Στο σημερινό επεισόδιο, η Σοφία Δανέζη και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ανέλαβαν να μαγειρέψουν και να ψήσουν κρέας για εκείνες και τους συγκατοίκους τους. Ωστόσο, οι τόνοι τους ανέβηκαν με την 36χρονη δικηγόρο να κριτικάρει συνεχώς τον τρόπο που μαγειρεύει η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Σοφία άρχισε να περιγράφει την συνταγή για κοκκινιστό στην Άννα Μαρία, με την μεταξύ τους ένταση να διαχέεται στο δωμάτιο… Τότε ήρθε η Ραΐσα στη κουζίνα και δήλωσε στην τραγουδίστρια ότι δεν θέλει να φάει κρέας. “Δεν έχω θέμα να μπω στη κουζίνα… Έχεις ένα πολύ περίεργο ύφος ότι δεν θέλω να μαγειρέψω” ανέφερε η 23χρονη παίκτρια με την Άννα Μαρία να μπαίνει στη μέση.

“Έχεις έναν τόνο στη φωνή σου που δεν είναι θέμα χαρακτήρα…” είπε η Άννα Μαρία στην Σοφία, με την τελευταία να τσαντίζεται! “Όταν έρχεσαι να μιλήσεις απότομα, να περιμένεις ότι θα μιλήσω και εγώ απότομα. Τελειώσαμε! Από εκεί και πέρα δεν κάνω άλλη συζήτηση. Μικρή 24 χρονών; Μην με τρελαίνεις! Δεν ασχολούμαι άλλο με μ@@@@ιες. Δεν θέλω να γνωριστώ με κανέναν. Άννα Μαρία με βάζεις στον τοίχο και μου λες ότι μιλάω άσχημα” δήλωσε η Σοφία, έξαλλη με τη συμπεριφορά της Ραΐσα.

Το σίγουρο είναι ότι η Ραΐσα πλέον θα μαγειρεύει μόνη της!

Read More

And More