“Big Brother” ! Μας άρεσε ;

Είναι γεγονός ! Ο “Μεγάλος Αδελφός” is back ! Ναι, το “Big Brother” μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια από την αρχική προβολή του, βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας !

Ο Alpha δυστυχώς – σύμφωνα πάντα με την ταπεινή ,προσωπική μου γνώμη – άνοιξε και πάλι την τηλεοπτική του πόρτα, στα ριάλιτι εγκλεισμού και εμείς καλούμαστε για ακόμα μία φορά να …εθιστούμε στην κλειδαρότρυπα ! Το ξέρω πως ακούγεται τετριμμένο ,όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα !

Οπως επίσης είναι πραγμαικότητα και η τηλεοπτική φθήνια και η τηλεοπτική μιζέρια που θα κατακλύσει φέτος όσο ποτέ τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, λόγω κρίσης. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί τα κανάλια μόνο στα …πανέρια που δεν κατέφυγαν για να βρυν προγράμματα σε τιμή ευκαιρίας. Ετσι, εξηγείται και το γεγονός , το πως ο τηλεοπτικός χρόνος σπαταλιέται πραγματικά με …ότι να ΄ναι !

Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί όλα αυτά σκέφτηκα, όταν άρχισα να βλέπω το …ανανεωμένο ,υποτίθεται “Big Brother” ! Σαν …τηλεοπτικός εφιάλτης που επιστρέφει από το παρελθόν μου έκανε ! Γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι κανονικός εφιάλτης . Ο εφιάλτης του να βλέπεις να δίνεται χρόνος και χώρος στο απόλυτο τίποτα.

Πέρα από το …ιλουστρασιόν περιτύλιγμα με το εντυπωσιακό σπίτι-πλατό ,τις πισίνες ,τα τζακούζι κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ ,το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το απόλυτο τίποτα.

Εχω βαρεθεί να βλέπω ξανθές μπίμπο φουλ ατην σιλικόνη , με το μαλλί εξτένσιον και με ένα καυτό μίνι και ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ να είναι έτοιμες για όλα και να πιστεύουν πως εμείς θα …τσιμπήσουμε !

Οχι δεν πιστεύω και δεν θέλω να πιστεύω πως είμαστε τόσο σεξουαλικά πεινασμένοι που να τσιμπάμε όντως με κάτι τέτοια…

Εχω βαρεθεί να βλέπω τύπους που οι καλύτεροί τους φίλοι είναι τα …μούσκουλα και ο αξερπέραστος έρωτάς τους ο …καθρέφτης τους και να πιστεύουν πως με μία φθηνο-εξυπνάδα και με έναν …κοιλιακό που θα ξεπροβάλει από την πισίνα ,επίσης εμείς θα τσιμπήσουμε !

Οχι δεν πιστεύω και δεν θέλω να πιστεύω πως η αισθητική μας ξεκινάει και τελειώνει με έναν βρεγμένο ..κοιλιακό ,έτσι ώστε να κολλήσουμε μαζί του !

Οχι θέλω να πιστεύω πως πια έχουμε εκπαιδευτεί αρκετά ως τηλεθεατές και δεν τσιμπάμε με τόσο εύκολα και φτηνιάτικα τηλε-τρικ !

Οχι θέλω να πιστεύω πως μετά από 20 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης και ύστερα από 10 χρόνια τηλε-κυριαρχίας των ριάλιτι προγραμμάτων στους δέκτες μας , έχουμε μάθει πια τι αξίζει να το φτύσεις !

“Εχω βαρεθεί τις σοβαρές σχέσεις. Κάνω σχέσεις μόνο περιστασιακές του τύπου …ψακάστε, σκουπίστε ,τελειώσατε” , είπε μία απ ΄όλες τις παίκτριες του “Big Brother” και θα σας πω την αλήθεια μου… Μία ανακατωσούρα μου ήρθε !

Οπως επίσης μία ανακατωσούρα μου ήρθε όταν οι πρώτοι παίκτες κρύφτηκαν πίσω απο την πόρτα για να κάνουν … “μπουυυυ” στους επόμενους !

Εκεί ακριβώς εκτός από την ανακατωσούρα, είναι που άρχισα να αισθάνομαι πως ζω την μέρα της Μαρμότας !

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για άλλους πολλούς, όπως θα καταλάβατε δεν μ ΄άρεσε τίποτα στο νέο “Big Brother” ! Το νέο “Big Brother” δεν είχε να μου πει και τίποτα και προσωπικά αποφάσισα να μην γίνω συνεργός στο να ζει και να τηλε-βασιλέψει η δικτατορία του τίποτα .

Σημαντική Σημείωση : Το μόνο ίσως που μ ΄άρεσε σε αυτό το πραγματικά θλιβερό και τηλε-οπισθοδρομικό θέαμα, ήταν η Ρούλα Κορομηλά !

Ναι, η Ρούλα ήταν άψογη ! Εμφανίστηκε στους δέκτες μας λαμπερή ,ανανεωμένη, σωστά ντυμένη και ελεγχόμενα αγχωμένη ,με αποτέλεσμα να αποφύγει τα τραγικά λάθη παρουσίασης που έκανε στην πρεμιέρα του “Greek Idol” ! Η Ρούλα έχει βρει τον παλιό ,καλό τηλεοπτικό εαυτό της , άσχετα με το γεγονός, ότι αν ήμουν η Ρούλα ,δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δεχτώ να παρουσιάσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα !

Read More

And More