“Big Brother”… Μένει εκτός προγράμματος Alpha !

Αρχικά όταν είχα ακούσει πως οι άνθρωποι του Alpha σχεδίαζαν να εντάξουν και πάλι του χρόνου στο πρόγραμμά τους το “Big Brother”, δεν ήθελα να το πιστέψω… Ναι, δεν ήθελα να το πιστέψω, γιατί δεν μπορούσα να κατανοήσω το ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υπηρετεί την απόλυτη τηλεοπτική μιζέρια, φθήνια και αθλιότητα, θα συνεχιζόταν και για δεύτερη σεζόν στους δέκτες μας.

Και δεν μπορούσα να το καταλάβω, γιατί δεν μπορείς να πεις πως και η φετινή τηλεοπτική του έκδοση έκανε και κανένα γκραν-σουξέ. Με τα χίλια ζόρια πήγε όλο το χειμώνα το “Big Brother”, όπου τις καθημερινές πραγματικά αγκομαχούσε στους πίνακες τηλεθέασης και αν έβλεπε μία άσπρη μέρα, αυτή ήταν μόνο τις Κυριακές, με τα live σόου.

Anyway, όπως και να ΄χει η είδηση είναι αλλού. Που; Οτι οι ευχές μου εισακούστηκαν και απ ΄ότι μαθαίνω οι του Alpha αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην δημιουργία του “Big Brother 2”, απαλλάσσοντάς μας, από αυτή την τηλε-αθλιότητα, η οποία φέτος γύρισε πίσω την ιδιωτική τηλεόραση, τουλάχιστον δέκα χρόνια, σκορπίζοντας απλόχερες δόσεις ριαλιτο-μπόχας στην ελληνική TV.

Ετσι, όποια προσπάθεια για… τηλε-καθαριότητα, εννοείται πως είναι αποδεκτή. Με άλλα λόγια; Δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του “Big Brother” δεν θα υπάρξει στον Alpha κατά την διάρκεια της σεζόν 2011-2012.

Read More

And More