Big Brother: Ο γοητευτικός Γρηγόρης Τσεκούρας είναι ο πιο πολυταξιδεμένος παίκτης! [pics]

Μετά από δεκάδες castings και μεγάλη προετοιμασία η πρεμιέρα του Big Brother αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Χάρης Βαρθακούρης θα συστήσει στους τηλεθεατές τους 17 παίκτες που πήραν την απόφαση να κλειστούν για 100 ημέρες μέσα στο σπίτι του Μεγάλο Αδερφού ζώντας έτσι μία μοναδική εμπειρία. Αποκομμένοι από τον “έξω κόσμο” και μακρυά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι 17 – άγνωστοι μεταξύ τους – συμμετέχοντες καλούνται να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι και να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Το πρωί του Σαββάτου, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αποκάλυψε τα πρόσωπα που πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ τη φετινή σεζόν και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Ο 31χρονος είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Ξάνθης και διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Και οι δύο γονείς του είναι γιατροί.

Ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από τα δεκάδες ταξίδια του εντός και εκτός Ελλάδας. Νέα Υόρκη, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Άγιος Δομίνικος και Βιετνάμ αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς των ταξιδιών του.

Ο ίδιος έχει πάθος με τη γυμναστική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το καλλίγραμμο κορμί του, ενώ δηλώνει κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος. Το μόνο πράγμα που αναμένεται να του λείψει κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα στο Big Brother είναι… τα social media.

Δες φωτογραφίες:

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι λάτρης των ταξιδιών!

Read More

And More