Big Brother: Όταν η Σοφία Δανέζη πόζαρε με καυτό μπικίνι στην πισίνα! Φωτογραφίες

Η Σοφία Δανέζη κατάφερε να εντυπωσιάσει μέσα στο σπίτι του Big Brother, τόσο με τον χαρακτήρα της όσο και με την σέξι και εντυπωσιακή εμφάνισή της! Η τραγουδίστρια έχει ένα όμορφο πρόσωπο και ένα εντυπωσιακό κορμί και όπως είναι λογικό δεν περνά απαρατήρητη ούτε από τους ενοίκους του σπιτιού, ούτε φυσικά από τις κάμερες τους μεγάλου αδελφού…

Η 32χρονη Σοφία είναι μεγαλωμένη στη Γερμανία, κάνει καριέρα στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ενώ εντυπωσίασε το κοινό με την επανεκτέλεση της επιτυχίας «Βρήκα το κλειδί». Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά.

Η Σοφία αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη είναι μια γυναίκα  δυναμική και φιλόδοξη! Μπήκε στο  Big Brother  γιατί πιστεύει ότι το reality του ΣΚΑΪείναι μια ευκαιρία για αναγνώριση και μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι!

Πριν 4 χρόνια η Σοφία είχε ποζάρει με καυτό μπικίνι στους φωτογράφους του Ndp, κάνοντας το μπάνιο της σε πισίνα στη Θεσσαλονίκη.

Δες φωτογραφίες

 

H τραγουδίστρια έχει μια εντυπωσιακή κορμοστασιά και χωρίς ρετούς ενώ πόζαρε με χάρη, στέλνοντας τα φιλιά της στο φωτογράφο!

Read More

And More