Bικτώρια Καρύδα: Ο παραμυθένιος γάμος της στη Μύκονο, τα δυο παιδιά και η δολοφονία του συζύγου της [pics]

Ο γάμος της ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος. Η Βικτώρια Καρύδα που βλέπουμε φέτος στο My Style Rocks, ζει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της, αφού χθες βράδυ ενώ εκείνη συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας ως μοντέλο, δολοφονήθηκε ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής.

Η Βικτώρια είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη… Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο υπέροχα παιδάκια, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα ενώ έκανε έναν ρομαντικό γάμο στο εκκλησάκι της Santa Marina στη Μύκονο το 2016 με λαμπερούς καλεσμένους. Η Βικτώρια τότε έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους. Τότε είχε δηλώσει στην εφημερίδα Freddo: “Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας”.

Η Βικτώρια αφοσιώθηκε στην ανατροφή των δυο παιδιών της μέχρι που φέτος αποφάσισε να ανοίξει πάλι τα φτερά της στο χώρο της showbiz και να λάβει μέρος στο My style Rocks!

 

H Βικτώρια με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, ήρθε στην Ελλάδα το 2001, έζησε δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και μετα πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών!  Κερδίζει τον τίτλο Μις Τουρισμός. Αμέσως μετά  εκπροσωπεί την χώρα μας στο Κίεβο και κερδίζει  δύο παγκόσμιους τίτλους της Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003!

Read More

And More