Bill Cosby: Το σεξιστικό σχόλιό του μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών!

O Bill Cosby είναι από τους πιο πλούσιους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Ωστόσο, κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική επίθεση. Και παρά τις κατηγορίες, ο ίδιος συνεχίζει τα σεξιστικά αστεία.

Στο τελευταίο του, λοιπόν, stand up comedy που έγινε την περασμένη Πέμπτη, φέρεται να είπε σε μια γυναίκα που παρακαλουθούσε το show: “πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική όταν πίνεις μπροστά μου!”. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές φαίνεται πως η γυναίκα σηκώθηκε από τις πρώτες θέσεις που καθόταν και όταν ο Bill Gosby την ρώτησε που πηγαίνει εκείνη του απάντησε πως πάει να φέρει ένα ποτό. ‘Οταν επέστρεψε, η γυναίκα που είχε πάει να παρακολουθήσει το stand up comedy πρόσφερε και στον ηθοποιό ένα ποτό και τότε φαίνεται πως εκείνος της έκανε το σχόλιο που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Το σχόλιο του Bill Cosby ανέβασε αμέσως στα social media o ρεπόρτερ της National Post, Richard Warnica, και οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο ήταν άπειρες!

Ωστόσο, από πριν κάποιοι βρέθηκαν έξω από το μέρος όπου θα έδινε το show ο Bill Cosby προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο Bill Cosby μετά από τόσες κατηγορίες εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μετά το τέλος του show, πάντως, ο Bill Cosby έκανε την εξής ανακοίνωση:
“Αγαπητοί φαν. ‘Ενα ξέσπασμα αλλά πάνω από 2600 πιστοί, υπομονετικοί και θαρραλέοι φαν που απήλαυσαν σήμερα το ωραιότερο φάρμακο: το γέλιο. Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς και τους εργαζόμενους του θεάτρου και τους διοργανωτές αυτού του event για την τιμή που μου κάνετε και την υποστήριξή σας. Έχω πολύ δρόμο να κάνω μπροστά μου ακόμα!”.

Read More

And More