Bill Murray: Οι βόλτες του χολιγουντιανού ηθοποιού στην Ακρόπολη! Φωτογραφίες

Ο Bill Murray πριν μερικές μέρες ήρθε στην χώρας μας για μία μοναδική και ξεχωριστή παράσταση, η οποία είχε ως σκοπό να ανανεώσει τις καλλιτεχνικές γέφυρες μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, αναδεικνύοντας τον πυρήνα των αμερικάνικων αξιών στη λογοτεχνία και τη μουσική. Σε αυτή την παράσταση, ο αγαπημένος κωμικός είχε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτούς, τους οποίους έχουμε συνηθίσει κατά την πολύχρονη και επιτυχημένη του καριέρα στο Hollywood.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός αφηγήθηκε και ερμήνευσε συνθέσεις των Foster, Gershwin και Bernstein, αλλά και στην ανάγνωση αποσπασμάτων κλασσικών Αμερικανών ποιητών και λογοτεχνών, όπως ο Whitman, ο Hemingway, ο Twain και άλλοι, που μετέδωσαν στον υπόλοιπο πλανήτη την ενέργεια και τη δημιουργική δυναμική του Νέου Κόσμου, με τη συνοδεία του Stradivarius τσέλου του Jan Vogler.

Φυσικά, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ελλάδα για το “New Worlds”, ο Bill Murray βρήκε ευκαιρία να κάνει και λίγο τουρισμό. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον αγαπημένο κωμικό σε μία από τις βόλτες του στην Ακρόπολη, να περπατά αρκετά χαλαρός και να θαυμάζει τις ομορφιές της χώρας μας.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More