Billie Eilish: Μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι ‘No Time To Die’ για την ταινία του James Bond!

Η Billie Eilish ερμηνεύει το τραγούδι ‘No Time To Die’ της νέας ταινίας του James Bond. To 18χρονo pop φαινόμενο έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τον αδερφό και στενό συνεργάτη της FINNEAS, με τον Stephen Lipson και με τους Hans Zimmer & Matt Dunkley σε ορχηστρικές πινελιές, και τον Johnny Marr στη κιθάρα.

‘Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Billie και ο FINNEAS υπογράφουν το δυναμικό τραγούδι για το “No Time To Die”, το οποίο έχει δημιουργηθεί άψογα για να συνδυαστεί με τη συναισθηματική ιστορία της ταινίας!’- αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, οι παραγωγοί του ‘No Time To Die’.

‘Είναι μεγάλη μου τιμή που μπόρεσα να συμβάλλω στο τραγούδι μιάς ταινίας που αποτελεί μέρος μίας θρυλικής σειράς. Ο James Bond είναι το πιο φοβερό κινηματογραφικό franchise που έχει υπάρξει. Είμαι σοκαρισμένη’.- δηλώνει η Billie Eilish.

Το ‘No Time To Die’ σηματοδοτεί την 25η ταινία του James Bond. Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 2 Απριλίου.

Η Billie Eilish αναμένεται να ερμηνεύσει το τραγούδι ζωντανά για πρώτη φορά την βραδιά της απονομής των Brit Awards στο Λονδίνο στις 18 Φεβρουαρίου, ενόψει της έναρξης της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική στις 9 Μαρτίου, αναφέρει η δισκογραφική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Read More

And More