Billy Zane: Στην Ελλάδα ο διάσημος ηθοποιός! Θα συμμετέχει στην Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας με τον Gerald Butler [pics]

Το απόγευμα της Τρίτης, κατέφθασε στην Ελλάδα ο σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιός Billy Zane – ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στον κόσμο από τον Τιτανικό – μαζί με σπουδαίους παραγωγούς του αμερικανικού κινηματογράφου, όπως τους Gianni Nunnari (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, the Departed, Shutter Island, Se7en) και Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has Fallen, Hunter Killer), καθώς και μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Οι σπουδαίοι αυτοί άντρες ήρθαν στη χώρα μας με πρωτοβουλία της Ρόης Δανάλη – Αποστολοπούλου, της επίτιμης Πρέσβης της Σπάρτης στο πλαίσιο της κοινής της δράσης με το Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δράσεων ιδιαίτερου συμβολισμού στη Σπάρτη που θα ενισχύσουν την προβολή της εικόνας της πόλης της Σπάρτης και της Ελλάδας, στέλνοντας ένα ηχηρό, διεθνές μήνυμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το κοινό καλό.

Δες φωτογραφίες από την άφιξή τους στην Αθήνα:

Read More

And More