“Black Out” σε νέα… σελέμπριτι εντίσιον !

“Black Out”… Μακράν ένα από χειρότερα τηλεοπτικά προγράμματα που έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα στην ζωή μου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο έχει και το εξής “προνόμιο”, από εβδομάδα σε εβδομάδα μπορεί και γίνεται όλο και χειρότερο !

Και για να ακριβολογώ, πρόκειται για ένα φθηνιάρικο και εντελώς μίζερο πρόγραμμα το οποίο πέρα του ότι δοξάζει την απόλυτη ανοησία και αποτελεί τον ύμνο του τηλεοπτικού μαζοχισμού, δεν έχει απολύτως τίποτα να σου δώσει. Ολο αυτό το ανακάτεμα, ολίγον από τηλεπαιχνίδι, ολίγον από χιούμορ, με πολλές, πολλές δόσεις ριάλιτι συνδυασμένες κατάλληλα με το αίσθημα του φόβου στα μαύρα σκοτάδια, μου προκαλεί ναυτία !

Και η ναυτία μου αυτή εντείνεται, όταν διαπιστώνω πως πραγματικά για λίγα ευρουλάκια, η τηλε-ξεφτίλα σύνορα δεν γνωρίζει και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό; Αν της κάτσει κάνει και νούμερα τηλεθέασης ! Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό !

Ετσι, επειδή τα τηλεοπτικά μου βάσανα με το “Black Out” δεν θα μπορούσαν να τελειώσουν τόσο εύκολα (βλέπετε έχω κάνει πολλές αμαρτίες σε αυτή την ζωή…) απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, μετά το σουξέ λέει που σημείωσε η σελέμπριτι έκδοση του παιχνιδιού με τον Τρύφωνα Σαμαρά σε μεγάλα κέφια (προσωπικά πλέον δεν τον βρίσκω ούτε χαριτωμένο, ούτε αστείο, αλλά… γραφικό και βασανιστικά επαναλαμβανόμενο στην καλύτερη περίπτωση…), οι Αντεννικοί την πήραν την μεγάλη απόφαση. Και ποια είναι αυτή;

Θα προχωρήσουν λέει άμεσα στο στήσιμο νέων… σελέμπριτι εκδόσεων του “Βlack Out” και ήδη έχουν αρχίσει τις πρώτες επαφές, έτσι ώστε να τα καταφέρουν και να δημιουργήσουν γερές τηλεοπτικές ομάδες, οι οποίες να μπορούν να προκαλέσουν πραγματικά αίσθηση. Αυτός είναι και ο λόγος που το παιχνίδι πήρε το πράσινο φως, έτσι ώστε να προχωρήσει σε κάποια έξτρα γυρίσματα, τα οποία θα έχουν να κάνουν μόνο με την “σελέμπριτι εντίσιον” !

Read More

And More