Bobbi Kristina Brown: Κρίσιμη η κατάστασή της – Παραμένει σε κώμα κι αναπνέει με τη βοήθεια μηχανήματος!

Όλοι μιλούν για την τραγική ειρωνία και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η κόρη της Whitney Houston και του Bobby Brown, Bobbi Kristina, τo πρωί του Σαββάτου. Ο σύζυγός της την βρήκε αναίσθητη σε μια μπανιέρα -όπως είχε βρεθεί η μητέρα της νεκρή – κι αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Tα ξένα sites γράφουν πως οι γιατροί ανησυχούν για την κατάστασή της, ενώ η ίδια παραμένει σε κώμα κι αναπνέει με τη βοήθεια υποστηρικτικού μηχανήματος. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση οι γιατροί αλλά ούτε και ο σύζυγός της Nick Gordon. Mόνο ο πατέρας της έκανε κάποιες δηλώσει αλλά αυτό που προέχει είναι η υγεία της και γι’ αυτό είναι όλοι στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που όλοι ελπίζουν τώρα, είναι να συνέλθει σιγά – σιγά με τον χρόνο… Πάντως αν και η 21χρονη έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, μετά από έρευνες που έγιναν στο σπίτι της δεν βρέθηκαν ουσίες. Για εκείνη μίλησε κι ο ξάδερφός της Jerod Brown, επιβεβαιώνοντας πως η Bobbi δεν κάνει χρήση ναρκωτικών πια αλλά ούτε και πίνει.

Read More

And More