Bobbi Kristina Brown: Παλεύει για την ζωή της – “Προετοιμαστείτε για το χειρότερο”, λένε στην οικογένεια

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της Bobbi Kristina Brown, αφού η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Μάλιστα οι συγγενείς σε μια δηλωσή τους έγραψαν: “Η Bobbi παλεύει για την ζωή της”. Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε μπρούμυτα στην μπανιέρα του σπιτιού της κι έχουν προκληθεί σημαντικές βλάβες εγκεφάλου.

Vigil:

Ο σύζυγός της Nick Gordon, δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η 21χρονη κόρη της Whitney Houston, η οποία βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα το 2012. Στην δήλωσή τους ζήτησαν επίσης την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής αυτή την δύσκολη περίοδο.

Aν και αρχικά είχαν πει πως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι, τώρα το TMZ αποκαλύπτει πως οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και δεύτερη φορά και σύμφωνα με την οικογένεια βρέθηκαν όντως ουσίες, που μάλλον ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Bobbi.

Το σπίτι της Βobbi και του Nick
Police

Tην Δευτέρα μαθεύτηκε πως οι γιατροί είπαν στην οικογένεια να προετοιμαστούν δυστυχώς για το χειρότερο. Η λειτουργία του εγκεφάλου έχει μειωθεί ανησυχητικά… Η Bobbi βρίσκεται σε νοσοκομείο της Atlanta κι όλοι προσεύχονται για το καλύτερο…

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο twitter με έναν φίλο της
Seemingly

Read More

And More