Bobby Brown: Η πρώτη σπαρακτική συνέντευξη μετά το θάνατο της κόρης του

“Εμείς προσευχήθηκαμε και ελπίζαμε για έξι μήνες. Θέλαμε να συμβεί κάτι καλό. Αλλά όταν ο Θεός σε καλεί, σε καλεί”, δήλωσε συντετριμμένος στην πρώτη του συνέντευξη μετά το θάνατο της κόρης του Bobbi Kristina, o Bobby Brown.

Η κόρη της Whitney Houston έμεινε για έξι μληνες σε κωματώδης κατάσταση και τελικά δεν τα κατάφερε και σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του μετά τον τραγικό θάνατο της 22χρονης, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι προσευχόταν για έξι μήνες, με την ελπίδα ότι θα ξυπνήσει, λίγο αφότου βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της.

Σε εμφάνισή του στο αμερικανικό talk show The Real, μίλησε με συγκινητικά λόγια για την αγωνία που πέρασε, ενώ η σύζυγός του Alicia Etheredge, είπε ότι η μητέρα της Bobbi, Whitney Houston, πιθανότατα έπαιξε κάποιο ρόλο στις τελευταίες ημέρες της, και πως την πήρε κοντά της.

Η Bobbi Kristina μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τον περασμένο Ιανουάριο, αφού βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα στο σπίτι της στην Ατλάντα που έμενε με τον φίλο της Nick Gordon.

Μετά από έξι μήνες σε κώμα, πέθανε στις 26 Ιουλίου, ενώ αργότερα θάφτηκε δίπλα στη μητέρα της στο Fairview Cemetery στο New Jersey.

Read More

And More