Bούλιαξε η Μύκονος από celebrities και όχι μόνο το τριήμερο! Βίντεο

Η Μύκονος αποτελούσε πάντα πόλο έλξης για τουρίστες από όλο τον πλανήτη και φυσικά τους celebrities, της ελληνικής και ξένης showbiz! Αυτό το τριήμερο απέδρασαν αρκετοί για τα νησιά μας αλλά η Μύκονος είχε για ακόμα μια φορά την τιμητική της!

Έτσι στο νησί των ανέμων βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες τουρίστες και ανάμεσά τους πολλά αστέρια της ελληνικής showbiz! Έτσι στη Μύκονο είδαμε τη Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη, την Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζόννυ Καλημέρη, τον Χάρη Σιανίδη, τη Μαρία Καλάβρια τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Έβελιν Καζαντζόγλου αλλά και τον Πάνο Καλίδη με την σύζυγό του Λεάνα Μάρκογλου. Στο νησί για ανοίξει το εστιατόριό της βρέθηκε και η Χριστίνα Παπά με παρέα τη Βίκυ Κάβουρα!

Όπως θα δεις στα βίντεο που αλιεύσαμε στο inastagram από τα stories των celebrities κάποια από τα μαγαζιά συγκέντρωσαν πολύ κόσμο που διασκέδασε και ήπιε το ποτό του, απολαμβάνοντας τη δροσιά της Μυκόνου μετά από δυο μήνες καραντίνας!

Δες τα  βίντεο με όσα έγιναν στην Μύκονο την Παρασκευή και το Σάββατο!

Read More

And More