Boys and Noise: Η έκπληξη των φετινών Mad Video Music Awards!

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στα Μad Video Music Awards ήταν σίγουρα οι Boys and Noise. Το νέο συγκρότημα που έχει καταφέρει να αγαπηθεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να αποκτήσει ένα τεράστιο φαν κλαμπ που αποκαλούνται noisers.

Ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Δημήτρης έχουν μάλιστα ήδη στο βιογραφικό τους σημαντικές συνεργασίες αφού συμμετέχουν στο φαντασμαγορικό show του Σάκη Ρουβά The Ace Of hearts Tour. Μάλιστα, τον ευχαρίστησαν παραλαμβάνοντας το δεύτερο βραβείο τους στην κατηγορία Video Clip Pop στο οποίο ήταν συνυποψήφιοι.


Στη χθεσινή βραδιά έκαναν μία ακόμα σπουδαία μουσική συνάντηση. Είχαν την τιμή να ερμηνεύσουν στη σκηνή του Σ.Ε.Φ το τραγούδι “Μόνο στα όνειρα” μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Εκτός από το “Κάνε κάτι” που τους έδωσε βραβείο στην 11η απονομή οι Boys and Noise απέσπασαν κι αυτό στην κατηγορία “Πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης”.

Οι νεαροί τραγουδιστές ευχαρίστησαν φυσικά την εταιρεία τους Panik records και τον Γιώργο Αρσενάκο που είναι δίπλα τους από το ξεκίνημά τους καθώς και τον Γιάννη Παπαδάκο που έχει σκηνοθετήσει όλα τα video clip τους μέχρι σήμερα.

Στην ομάδα τους είναι και το δίδυμο Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης που επιμελήθηκαν για ακόμη μία φορά το styling και μας αποκάλυψαν όλα τα fashion infos. Τα αγόρια φόρεσαν on stage σακάκια Mi-Ro, παντελόνια Diesel και παπούτσια All Star Converse by John Varvatos ενώ στο κόκκινο χαλί φόρεσαν σακάκια Mi-Ro, tshirts και παντελόνια Diesel. Τα παπούτσια τους ήταν Adidas και Nike.

Πάντως αν κρίνουμε από τις τσιρίδες των noisers στη χθεσινή βραδιά, σίγουρα οι Boys and Noise θα μας απασχολούν μουσικά για καιρό…

Read More

And More