Brad Pitt – Angelina Jolie: Έτοιμοι να υιοθετήσουν ένα ορφανό παιδί από τη Συρία

Τα έξι παιδιά φαίνεται τελικά πως δεν είναι αρκετά για τους Brangelina… Το διάσημο ζευγάρι ευαισθητοποιημένο από την κατάσταση πολέμου που επικρατεί στη Συρία και τις δύσκολες ώρες που περνούν δεκάδες παιδιά με τις οικογένειές τους και αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ορφανό παιδάκι.
“Σε ένα ένα ταξίδι που έκανε μόνη η Angelina Jolie, για να βοηθήσει τους ανθρώπους από τη Συρία γνώρισε τρία ορφανά αδελφάκια. Το ένα από τα οποία μιλούσε, μάλιστα, πολύ καλά αγγλικά”, αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον της στο Radar Online!

“Όταν η Angelina έμαθε πως τα τρία παιδιά είδαν τους στρατιώτες να παίρνουν μακριά τον πατέρα τους και την μητέρα τους να χάνεται στους βομβαρδισμούς, δεν άντεξε. Το σπίτι τους είχε βομβαρδιστεί και δεν είχαν τίποτα και κανέναν να τους βοηθήσει”, αναφέρει η πηγή και προσθέτει πως το ένα από τα τρία παιδιά δεν έφυγε λεπτό από κοντά της κατά την επίσκεψή της εκεί.
Εκείνη δεν ήθελε να τα αφήσει μόνα και να φύγει και πέρασε από το μυαλό της να τα υιοθετήσει και τα τρία. Κάτι που δεν έβρισκε, όμως, σύμφωνο τον Brad, μιας και οι δυο τους μεγαλώνουν ήδη έξι παιδιά μαζί.
“Η Angie ήθελε να υιοθετήσει και τα τρία, αλλά ο Brad ανησυχούσε για το πως θα άλλαζε η ζωή τους με τρία ακόμη παιδιά, αλλά και τις δυσκολίες που θα είχαν να προσαρμοστούν στην οικογένεια”, υπογραμμίζει η ίδια πηγή.

Το σίγουρο όμως, είναι πως βλέπει θετικά να πάρουν ένα από αυτά κοντά τους. Εξάλλου, η υιοθεσία ενός παιδιού από τη Συρία ήταν κάτι που θέλει εδώ και αρκετός μήνες η Angelina και σίγουρα η γραφειοκρατεία θα τους καθυστερήσει μερικούς μήνες ακόμη.

Read More

And More