Brad Pitt: Η μεγάλη επιστροφή! Άλλος άνθρωπος μετά το διαζύγιο με την Angelina Jolie!

Το διαζύγιό του με την Angelina Jolie του έχει στοιχίσει πολύ, όπως και όλη η περιπέτεια και ο αγώνας για την κηδεμονία των παιδιών τους, ωστόσο ο Brad Pitt δεν χάνει τη γοητεία του. Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο 53χρονος Χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει δυναμικά και κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στην 74η Απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να τον βλέπαμε κουρασμένο και λυπημένο, τώρα όμως “the show must go on” και ο Bard επιστρατεύει τη γοητεία του και εμφανίζεται αγνώριστος στο red carpet και το stage της απονομής για να δώσει βραβείο.

Συγκεκριμένα ο Brad Pitt ανέβηκε στη σκηνή για να προλογίσει την ταινία Moonlight, η οποία απέσπασε το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας και είπε χαρακτηριστικά: “Η ταινία γεννήθηκε από το θάρρος των ηθοποιών να εκφράσουν τον ανθρωπισμό τους μέσα από τα λάθη και τα παραπτώματά τους. Είναι μεγάλη η ανάγκη για εσωτερική αλλαγή και συγχώρεση”.

Κοντά του βέβαια, σε αυτήν την εμφάνιση ήταν και ο καλός του φίλος Matt Damon που τον στήριξε και τον χειροκρότησε στη σκηνή, παρακινώντας το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να ζητωκραυγάσει για την μεγάλη επιστροφή του Brad Pitt…

Read More

And More