Brad Pitt: Με τραύματα στο πρόσωπο μετά από ατύχημα!

Με ένα άσχημο κάψιμο στο μάγουλό του εμφανίστηκε ο Brad Pitt σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τον αυτισμό στο Hollywood. O Brad Pitt μίλησε στην Daily Mail για το ατύχημα που “τσαλάκωσε” προσωρινά το γοητευτικό του πρόσωπο. “Αυτά παθαίνεις όταν προσπαθείς να ανέβεις τρέχοντας σκάλες, στο σκοτάδι, με τα χέρια σου γεμάτα πράγματα και φορώντας σαγιονάρες. Τελικά αποδεικνύεται ότι όταν προσπαθήσεις να σταματήσεις το τρέξιμο αυτό με το πρόσωπό σου, παθαίνεις τέτοια τραύματα”, δήλωσε ο ηθοποιός.

“Όπως και να έχει πάντως, δεν θα έχανα με τίποτα την εκδήλωση της οργάνωσης Autism Speaks που ήταν την επομένη του ατυχήματός μου. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα στους προσκεκλημένους μιας τέτοιας όμορφης εκδήλωσης”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

O Brad Pitt, βρέθηκε ξανά στο Los Angeles μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας στη Λουιζιάνα, όπου γυρίζει τη νέα του ταινία. Πλέον περνά όμορφες οικογενειακές στιγμές με την Angelina Jolie -που επέστρεψε από τη Μέση Ανατολή το Σάββατο στις Η.Π.Α.-, αναρρώνοντας από τον τραυματισμό του.

Read More

And More