Bradley Cooper: Η πρώην σύζυγος του απολογήθηκε για το σχόλιο που έκανε γι αυτόν και την Lady Gaga!

Σάλος γίνεται στα media το τελευταίο διάστημα με τις φήμες που λένε ότι ο Bradley Cooper και η Lady Gaga είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Αν και στα βραβεία Oscar, ο γοητευτικός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν άφησε λεπτό από δίπλα του την σύντροφο του Irina Shayk, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν, πως στην ατμόσφαιρα υπήρχε ένας ερωτισμός μεταξύ του Bradley και της Lady Gaga. Όλα βέβαια ξεκίνησαν, από την ταινία “A Star is Born” όπου οι δυο τους ήταν συμπρωταγωνιστές.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δημοσιεύματα από τον διεθνή τύπο, έγραφαν πως ο Bradley και η Lady Gaga, είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood, χωρίς όμως κάποιος από τους δύο να το έχει επιβεβαιώσει αυτό. Φωτιά βέβαια πήραν και τα σχόλια στα social, όπου οι followers άφηναν τα πικάντικα σχόλια τους κάτω από αναρτήσεις και κοινές τους φωτογραφίες. Ένα από αυτά ήταν και το σχόλιο της πρώην συζύγου του Bradley, Jennifer Esposito το οποίο έριξε λάδι στην φωτιά.

Συγκεκριμένα κάτω από μία φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών από τα βραβεία Όσκαρ, που είχε ανεβάσει ένας κωμικός και είχε γράψει: “Έχει κανείς αμφιβολία ότι αυτοί οι δύο τα έχουν;” η Jennifer σχολίασε: “Ha” αφήνοντας έτσι υπονοούμενο πως όντως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Βέβαια η ίδια, προσπαθεί να τα “μαζέψει” τώρα και λέει πως έγραψε απλά δύο γράμματα και πως αυτό δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον και πως ήταν απλά ένα αστείο.

Read More

And More