Bradley Cooper – Irina Shayk: Μαζί στην τελετή απονομής των BAFTA 2019! [pics]

Η 72 τελετή απονομής των ων Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) 2019 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με παρουσιάστρια την Joana Lumley. Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Γιώργος Λάνθιμος και η ταινία «The Favourite» («Η Ευνοούμενη») συγκέντρωσε συνολικά 12 υποψηφιότητες στις κορυφαίες κατηγορίες των BAFTA 2019 και τελικά απέσπασε 7 βραβεία.

Μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν πολύ ήταν εκείνη του Bradley Cooper και της Irina Shayk, οι οποίοι παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με εκείνον και την Lady Gaga, συνεχίζουν να είναι μαζί. Στην χθεσινή βραδιά, ο Bradley απέσπασε το βραβείο καλύτερης μουσικής για την ταινία “Ένα αστέρι γεννιέται” στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Lady Gaga. Μπορεί εκείνη να έλαμψε δια της απουσίας της, καθώς έδωσε το “παρών” στα βραβεία Grammy, όμως ο ηθοποιός την ευχαρίστησε δημόσια. Ωστόσο, εκτός από την γνωστή τραγουδίστρια, ο Bradley ευχαρίστησε και την σύζυγό του, Irina.

Ειδικότερα, είπε: “Πραγματοποιώ ένα όνειρο που ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί. Απόψε μοιράζομαι αυτό το βραβείο με την Lady Gaga. Η μουσική είναι η καρδιά αυτής της ταινίας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Irina που με ανέχτηκε, ενώ προσπαθούσα για ένα χρόνο να συνθέσω τη μουσική στο υπόγειο”.

 

 

 

 

 

Read More

And More