Brangelina: Στα “μαχαίρια” για την επιμέλεια των παιδιών τους!

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται ότι πηγαίνουν τα πράγματα μεταξύ του πιο διάσημου πρώην ζευγαριού, των Brangelina. Όπως όλα δείχνουν η 41χρονη Angelina Jolie και ο 52χρονος Brad Pitt είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα σε ό,τι αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού κανένας δεν θέλει να κάνει πίσω ή να τα παρατήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η διάσημη ηθοποιός ζήτησε από τον Brad Pitt να υποβάλλεται τέσσερις φορές το μήνα σε έλεγχο για ναρκωτικά και αλκοόλ, ώστε εκείνη να νιώθει εμπιστοσύνη για να τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά τους. Και όπως καταλαβαίνεις, αυτό έκανε έξω φρενών τον Χολιγουντιανό σταρ. Με την σειρά του ο Brad κατηγορεί την Angie πως άφησε να διαρρεύσουν πληροφορίες για τη θεραπεία των παιδιών τους, αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα τα επισκέπτεται, γεγονός που τον ενόχλησε έντονα.

Και μπορεί πριν λίγο καιρό, να βγήκε απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών (που πέρασε στην μητέρα τους), ωστόσο το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δίνει νέο ραντεβού στα δικαστήρια για τα παιδιά του.

“Η Angelina είναι πραγματικά αναστατωμένη, δεν πίστευε ότι ο Brad θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά – σκεφτόταν ότι θα περάσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους”, δήλωσε μία πηγή στο HollywoodLife.com. Και προσθέτει: “Αλλά ο Brad είπε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών. Δεν πρόκειται να κρυφτεί και να επιτρέψει στην Angie να παίξει τα παιχνίδια της”.

Η Jolie, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα στο θέμα των παιδιών ήταν από την πρώτη στιγμή …αδίστακτη. “Για κάποιον λόγο η Angelina σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Brad από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί”, συνεχίζει η πηγή. “Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει”.


Read More

And More