Brian Austin Green – Megan Fox: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου – Ο ηθοποιός είπε πως η Μέγκαν βλέπει άλλον!

Μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά ο Brian Austin Green και η Megan Fox χώρισαν και το γεγονός επιβεβαίωσε ο ηθοποιός μέσα από το podcast του! Ο σταρ του Beverly Hills αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες. Είπε μάλιστα πως όλα ξεκίνησαν πέρσι όταν η Μέγκαν του είπε ότι θέλει να μείνουν για λίγο μακριά και έφυγε για τα γυρίσματα της ταινίας της.

“Όταν ήμουν μακριά και δούλευα μόνη μου ένιωσα πιο πολύ ο εαυτός μου και λέω να το προσπαθήσω” φέρεται να δήλωσε η Μέγκαν κάτι που έκανε έξαλλο τον ηθοποιό…

Η αλήθεια είναι ότι ο 46 χρονος σταρ ταράχτηκε με την επιθυμία της συζύγου του αλλά δεν θέλησε να της σταθεί εμπόδιο. “Θα την αγαπώ για πάντα και θα με αγαπάει” είπε ο  Brian Austin Green, ενώ η αποκάλυψη του χωρισμού τους έγινε λίγο μετά τις φωτογραφίες  από παπαράτσι με την ηθοποιό να βγαίνει με τον μουσικό Machine Gun Kelly!

Μάλιστα ο Green δήλωσε πως ο Κέλλυ είναι ωραίος τύπος για να συμπληρώσει ότι προς το παρόν η Μέγκαν και εκείνος είναι απλά φίλοι!

Να θυμήσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζει το ζευγάρι αφού είχαν χωρίσει και το 2016 αλλά η εγκυμοσύνη και το παιδί που ήρθε στον κόσμο λίγο μετά το χωρισμό τους, του έφερε ξανά κοντά,

Read More

And More