Brigitte Macron: Υπεβλήθη σε τρίωρη πλαστική επέμβαση!

Πλαστική επέμβαση που διήρκησε 3 ώρες έκανε η Brigitte Macron και μάλιστα σε ένα από τα πιο φημισμένα νοσοκομεία του Παρισιού. Η 66χρονη πρώτη Κυρία της Γαλλίας –που είναι 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της και Γάλλο Πρόεδρο Emmanuel Macron- ξέρει πώς να δείχνει πάντα όμορφη και φυσικά να προσέχει τον εαυτό της παρά το πέρασμα του χρόνου.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, πριν τις θερινές διακοπές της, επισκέφτηκε έναν από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς  στο φημισμένο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι -δημοφιλή προορισμό πολλών celebrities, καθώς διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα αισθητικής χειρουργικής για την αναζωογόνηση του προσώπου- και υποβλήθηκε σε αισθητική πλαστική επέμβαση, που διήρκεσε συνολικά τρεις ώρες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer η Brigitte Macron επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων. «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν πηγές του περιοδικού.

Επεσήμαναν μάλιστα ότι επικεφαλής της επέμβασης ήταν ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Άλλες λεπτομέρειες για την επέμβαση ή το κόστος της δεν διέρρευσαν.

Η Μπριζίτ Μακρόν πέρασε το επόμενο διήμερο αναρρώνοντας στο Λαντέρν, μια επίσημη προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες, και στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία, επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου, όπου την περίμενε ο άνδρας της, για να περάσει, όπως και πέρυσι, εκεί τις διακοπές της.

 

 

Read More

And More