Brigitte Macron:“Φυσικά και τρώμε πρωινό μαζί, εγώ με τις ρυτίδες μου και εκείνος με τα νιάτα του!”

Η Brigitte Macron, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, παραχώρησε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Elle. Η εντυπωσιακή γυναίκα συνόδευσε την συνέντευξη με μία φωτογράφηση, όπου φορούσε το αγαπημένο της τζιν παντελόνι και το λευκό σακάκι της. Η σύζυγος του Emmanuel Macron εξομολογήθηκε πολλά για την σχέση τους αλλά μίλησε και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Σύντομα οι Γάλλοι θα ξέρουν ακριβώς τι κάνω», δήλωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας για όσα σκοπεύει να κάνει από τη θέση της στο προεδρικό μέγαρο από εδώ και πέρα. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η δημοφιλία της Brigitte, όπως και του προέδρου Emmanuel Macron, δυναμώνει συνεχώς και η πρώην καθηγήτρια έχει γίνει πολύ αγαπητή στις γυναίκες όλων των ηλικιών.
Ποιο είναι το μεγάλο λάθος του συζύγου της: «Είναι το γεγονός ότι είναι νεώτερος από μένα»!
“Φυσικά και τρώμε πρωινό μαζί, εγώ και οι ρυτίδες μου και εκείνος μαζί με τα νιάτα του!” είπε χιουμοριστικά ενώ τόνισε πως «Αν δεν είχα κάνει αυτή την επιλογή, θα είχα χάσει τη ζωή μου». Η Brigitte Macron μίλησε, επίσης και για την αρχή της σχέση της με τον Μακρόν, όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών και εκείνος ήταν μαθητής της και τονίζει ότι χαίρεται που έκανε αυτή την επιλογή αφού τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της είναι μια απίστευτη περιπέτεια μαζί του.
Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποστηρίζει ότι ο 21ος αιώνας «θα είναι θηλυκός, οι γυναίκες είναι αυτές που μπορούν, ίσως, να βρουν διεξόδους σε αυτόν τον κόσμο».

Read More

And More