Brit Awards 2014: Οι νικητές της βραδιάς, τα απρόοπτα και το “καυτό” φιλί στη σκηνή!

Χθες πραγματοποιήθηκαν στο O2 Arena του Λονδίνου τα φετινά Brit Awards και τα είχαν όλα. Λαμπερές αλλά και extreme εμφανίσεις στο κόκκινο, χαλί, εντυπωσιακές performances από την Beyonce και την Katy Perry, αλλά και το ανατρεπτικό φιλί του παρουσιαστή της βραδιάς James Corden με τον φίλο του Nick Grimshaw στη σκηνή.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα από το μουσικό χώρο και ξεχώρισαν η Beyonce, η Katy Perry, η Kylie με την Dannii Minogue, η Rita Ora, η Lily Allen και πολλές ακόμη επώνυμες κυρίες της διεθνούς showbiz.

Ο κωμικός ηθοποιός James Corden ήταν o οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς και άνοιξε το show με ένα εντυπωσιακό νούμερο όπου το χέρι του είχε πάρει φωτιά, ενώ επί σκηνής ανέβηκαν μεγάλοι τραγουδιστές όπως η Minogue, η Beyonce και οι One Direction.

Higlight της βραδιάς ήταν το φιλί του παρουσιαστή James Corden με τον φίλο του Nick Grimshaw στη σκηνή που έκανε το κοινό να παραληρήσει.

H Kate Moss βρέθηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του 67χρονου David Bowie που αναδείχθηκε ο καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει από τη Νέα Υόρκη. Το supermodel, μάλιστα, ήταν η έκπληξη της βραδιάς αφού εμφανίστηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο φορώντας το ρούχο του γνωστό ως “Κοστούμι κουνελιού” που έκανε ο ίδιος διάσημο το 1972!

Τέλος, ο George Boy περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας ψεύτικες μελανιές στο πρόσωπο, θέλοντας να περάσει το μήνυμα “Είμαι θύμα της μόδας”.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν η Ellie Goulding, οι One Direction αλλά και οι Arctic Monkeys.
Η λίστα με τους καλλιτέχνες που πήραν βραβείο:

British Male Solo Artist: David Bowie
British Female Solo Artist: Ellie Goulding
British Group: Arctic Monkeys
British Breakthrough Act: Bastille
British Single: Rudimental & Ella Eyre – Waiting All Night
British Album Of The Year: Arctic Monkeys – AM
British Video Of The Year: One Direction – Best Song Ever
International Male Solo Artist: Bruno Mars
International Female Solo Artist: Lorde
International Group: Daft Punk
Global Success Award: One Direction

Δες φωτογραφίες:

Beyonce

Ellie Goulding

Kylie και Dannii Minogue

Katy Perry

Bruno Mars

Emeli Sande

Ellie Goulding

Rosie Huntinghton

Lorde

Nicole Scherzinger

Rita Ora

Kate Moss

Read More

And More