Bροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα!

Η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της σιγά – σιγά, με ένα καιρό που σου σπάει τα νεύρα. Μία έχει ζέστη, μία ψύχρα. Από εκεί που έχει έναν ήλιο… χαρά θεού, ξαφνικά σκοτεινιάζουν τα πάντα και ανοίγουν οι ουρανοί. Κάπως έτσι λοιπόν θα είναι ο καιρός και σήμερα.

Αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 05 έως 14 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βροχές και καταιγίδες που μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το πρωί στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More