Bροχές και καταιγίδες σήμερα!

Φαίνεται πως το φθινόπωρο ήρθε για να μείνει και η εβδομάδα συνεχίζεται με πολλές βροχές και καταιγίδες. Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και με τοπικές βροχές ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν. Πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος ενώ ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Νεφώσεις στα βόρεια από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More