Bruce Jenner: Απειλεί με μηνύσεις για τις πρώτες φωτογραφίες που τον δείχνουν με φόρεμα!

Μπορεί να μίλησε δημόσια για την αλλαγή φύλου του, του και μάλιστα να ετοιμάζεται να παρουσιάσει αυτή τη διαδικασία μέσα από ένα ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων, αλλά ο Bruce Jenner θέλει να απολαμβάνει την νέα του ζωή ως γυναίκα ιδιωτικά και μακριά από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi.


Ο Bruce Jenner κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Diane Sawyer.

Γι’ αυτό το λόγο ο πατριός της Kim Kardashian, απειλεί με μηνύσεις τους φωτογράφους που τον απαθανάτισαν για πρώτη φορά να κυκλοφορεί με γυναικεία ρούχα. Η φωτογραφία του με ένα ριγέ maxi φόρεμα ήταν τραβηγμένη παράνομα, από μεγάλη απόσταση υποστηρίζει ο Bruce Jenner, ενώ το πρακτορείο από το οποίο έγινε η διανομή τους απέσυρε τις επίμαχες φωτογραφίες όταν διαπίστωσε πως έχουν τραβηχτεί παράνομα.


To εξώφυλλο της New York Daily News, που φιλοξένησε τις επίμαχες φωτογραφίες.

Aξίζει να σημειωθεί πως οι νόμοι της πολιτείας της California προβλέπουν την καταδίκη φωτογράφων όταν χρησιμοποιούν τηλεφακούς για να φωτογραφίσουν ιδιώτες από μεγάλη απόσταση όταν αυτοί βρίσκονται σε “ιδιωτικές και οικογενειακές στιγμές”.


Ο Bruce Jenner ξεναγεί την Diane Sawyer στην νέα του γκαρνταρόμπα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του για το ABC.

Ο δικηγόρος του Bruce Jenner δήλωσε σχετικά στην Page Six: “Οι φωτογραφίες είχαν ξεκάθαρα τραβηχτεί παράνομα από μεγάλη απόσταση με τη βοήθεια μεγεθυντικών συσκευών. Ο Bruce Jenner θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ιδιωτικότητά του”.

Read More

And More