Bruce Jenner: Σημαντικά μαθήματα που πήραμε από τη συγκινητική του συνέντευξη

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Bruce Jenner με την Diane Sawyer στην οποία αντιμετώπισε τις φήμες σχετικά με την ταυτότητα του φύλου του προβλήθηκε την Παρασκευή. Ο Jenner αποκάλυψε ότι, αν και του αποδώθηκε το ανδρικό φύλο κατά τη γέννηση, ο ίδιος προσδιορίζεται ως θηλυκό.

Σύμφωνα με τα λόγια του Jenner:
“Ναι. Κατά βάθος είμαι γυναίκα. Οι άνθρωποι με κοιτούν με διαφορετικό τρόπο. Θα με βλέπουν ως macho αρσενικό, αλλά η καρδιά μου και την ψυχή μου και ό, τι κάνω στη ζωή – είναι μέρος του εαυτού μου, αυτή η γυναικεία πλευρά είναι μέρος του εαυτού μου, που είναι το ποιος είμαι. Γεννήθηκα με αυτόν τον τρόπο.”

Ο Jenner αποκάλυψε πολλά στη συνέντευξη, και έτσι πήραμε μερικά ισχυρά διδάγματα από αυτή τη στοχαστική και ανθεκτική δημόσια φιγούρα.

1. Όταν πρόκειται για την ταυτότητα του φύλου, πρέπει οπωσδήποτε να σεβόμαστε και να αφήνουμε ένα άτομο να είναι όσο δημόσιο ή ιδιωτικό, θέλει να είναι.
Όταν ξέσπασαν οι πρώτες φήμες γύρω από την ταυτότητα του φύλου του Jenner, ο ίδιος ήταν τόσο τραυματισμένος από το συμβάν, που σκεφτόταν την αυτοκτονία.
Φυσικά, ο Jenner δεν αυτοκτόνησε εκείνο το βράδυ, και γι ‘αυτό είμαστε όλοι τόσο ευγνώμωνες και ανακουφισμένοι.
“Σκέφτηκα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω να μάθω πώς τελειώνει αυτή η ιστορία”. είπε.

2. Όταν πρόκειται για μια αλλαγή φύλου, κανείς δεν χρωστάει λεπτομέρειες στον κόσμο
Αν και ο Jenner συμφώνησε σε μια συνέντευξη με την Sawyer, δεν τα είπε όλα. Όταν ρωτήθηκε αν έχει επιλέξει ένα νέο όνομα ή αν θα υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ο Jenner έδωσε καταφατική απάντηση, αλλά αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες.
“Όλα αυτά είναι νέα πράγματα για να εξερευνήσω στο μέλλον,” ο Jenner εξήγησε. “Θα ήθελα να τα κάνω τόσο ήσυχα, που κανείς στον κόσμο να μην τα μάθει ποτέ.”

3. Μπορείς να πάρεις την εμπειρία της ζωής σου και να τη χρησιμοποιήσεις για να εκπαιδεύσεις και να βοηθήσεις τους άλλους
«Θα ήθελα να συνεργαστώ με αυτήν την κοινότητα για να πάρει αυτό το μήνυμα,” είπε στη Sawyer. “Εμείς πάμε για να κάνουμε τη διαφορά στον κόσμο, με ό, τι κάνουμε.

4. Εσύ είσαι αυτός που ορίζει τον εαυτό σου
“Είμαι εγώ,» είπε ο Jenner, λίγο δακρυσμένα. «Είμαι ένα άτομο και αυτό είναι που είμαι … Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ πιο γυναικείος από ό, τι αρσενικός. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να καταλάβουν, αλλά αυτό είναι- ό, τι η ψυχή μου είναι. “

Read More

And More