Bruce Willis: Αυτός… τελικά είναι ο λόγος που είναι καραντίνα με την Demi Moore και όχι με τη γυναίκα του

Εδώ και ένα μήνα ο Bruce Willis είναι στην καραντίνα στο σπίτι της πρώην συζύγου του Demi Moore, και περνά υπέροχα τόσο με εκείνη όσο και με τις κόρες τους! Το πρώην ζευγάρι και τα παιδιά τους δημοσίευσαν φωτογραφίες από το πώς περνάνε στον εγκλεισμό τους, την ίδια ώρα που η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού με τα παιδιά τους βρίσκεται μόνη της στο σπίτι τους..

Το γεγονός προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και απορίες και τα δημοσιεύματα στα sites, έπιασαν φωτιά καθώς όλοι ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει. Την απάντηση στο ερώτημα έδωσε η κόρη του ηθοποιού Scout, η οποία αφού δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι που ζει στην καραντίνα μας τους γονείς της στο σπίτι που μεγάλωσε εξήγησε ότι η σύζυγός και τα παιδιά του πατέρα της ήταν έτοιμοι να πάνε μαζί τους στην καραντίνα, αλλά ένα ατύχημα της μικρής κόρης του τους κράτησε πίσω στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες!

H ηθοποιός συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες τους από τις δημιουργικές στιγμές τους στην καραντίνα ενώ σχεδόν πάντα απαντά με διάφορα σχόλια η σύζυγος του Βruce!

 

Συγκεκριμένα η Scout είπε πως η μικρή αδελφή της σε ένα πάρκο που πήγαν βόλτα τρύπησε το πόδι της με κάτι βελόνες που ήταν στο έδαφος έτσι πήγε στο γιατρό και της έγιναν εξετάσεις για να τσεκάρουν ότι δεν έχει μολυνθεί από κάτι. Έτσι όλη αυτή η διαδικασία κράτησε την οικογένεια του Willis, μακριά τους, ενώ ο ίδιος είχε ήδη ταξιδέψει στο πατρικό τους σπίτι!

Παρά τη λογική εξήγηση η καραντίνα των δυο πρώην συζύγων και την απουσία της νυν συζύγου συνεχίζει να δημιουργεί απορίες… Ο χρόνος θα δείξει!

Read More

And More